Kun ihmistä kehutaan, niin saahan siitä olla ylpeä! Niinpä laitan nämä suositukset teillekin luettevaksi. Saa olla samaa mieltä.

Suurlähettiläs emerita  INGER HIRVELÄ LOPÉZ: ”Tunnen Eila Tiaisen vähäosaisten rohkeana puolustajana. Hän on kiinnittänyt huomiota nopeaan eriarvoistumiseen, lapsiperheiden köyhyyteen ja vanhusten hoivan laiminlyömiseen."

Ministeri KALEVI KIVISTÖ:
"Tunnemme Eilan asiansa osaavana, tiukasti yhteiskunnan epäkohtiin pureutuvana toimittajana. Juuri näitä taitoja ja ominaisuuksia tarvitaan eduskunnassa.”

Dramaturgi ja ohjaaja AILA LAVASTE: "EilaTiainen on syvällisesti ja monipuolisesti sivistynyt ihminen ja nainen. Tämän ajan haasteet edellyttävät vastuunkantajilta juuri näitä ominaisuuksia."

Toimittaja MARKKU MÖTTÖNEN: "Neljäkymmentä vuotta olen siis seurannut Eilan toimintaa – välillä lähietäisyydeltä, välillä matkan päästä. Se on riittävän pitkä aika sanoa: Suosittelen."

Kirjailija KEIJO SIEKKINEN: ”Eila Tiainen on ihminen. Ei puhdas ja aatteellinen, siis ei ahdas ja puutteellinen. Sydäntä ja ymmärrystä”
 
Taiteilija JAAKKO VALO: "Kun ensimmäisen kerran kuulin, että Eila on ehdokkaana Vasemmistoliiton riveissä, tulin siitä hyvin iloiseksi. Nyt meillä on Keski-Suomessa erittäin hyvä ja varteenotettava ehdokas! Tutustuin Eilaan paremmin 6 vuoden aikana Keski-Suomen taidetoimikunnassa, jolloin hän samaan aikaan toimi toimikunnan puheenjohtajana erittäin ansiokkaasti. Erityisesti Eilan vahvuus on mielestäni siinä, että hän on omaa niin paljon monipuolista tietoa kulttuurielämästä ja on todella aito ja syvä kulttuurin ymmärtäjä, rakastaja ja kuluttaja."