Kun uutena kansanedustajana kuvittelin, että vaalien tuloksen selvittyä alkavat hallitusneuvottelut ja sitten työ oikein alkaa, on nyt seurattu reilut pari viikkoa mahdollisuuksien taidetta. Hallitusneuvotteluja ei päästy aloittamaan, kun Portugali-paketti piti kasata.

Me uudet olemme olleet erilaisissa koulutuksissa ja median pyörityksessä. Kun yleensä palstoista ja minuuteista julkisuudessa taistellaan niin enpä usko, että kukaan meistä haluaisi keskisuomalaisen kollegamme tunnettuutta.
Mutta kukin taaplaa tyylillään.

Valtiopäivien avajaiset on nyt itse koettu. Oli juhlallista ja baletti Romeo ja Julia oli loistava. Yritin tähyillä, osallistuvatko Perussuomalaiset kollegat näytökseen, sopiiko baletti heidän kulttuurimanifestiin. Näytti sopivan, useat olivat oopperan lämpiössä tyytyväisenolosisina.

Tällä viikolla istuimme ensi kertaa oikeilla paikoilla. Tähän saakka olemme olleet aakkosissa, minä Astrid Thorsin vieressä harjoittamassa minulle mieluisaa "pakkoruotsia". Myös valiokuntani (liikenne ja viestintä) ensimmäinen työistunto on tulossa.